Porvoon Vauhtiravit

Tervetuloa Vauhtiraveihin

26.8.2018 klo 12 - 16!

NÄE JA KOE ainutlaatuinen tapahtuma kun pienet shetlanninponit sekä uljaat kylmä- ja lämminverihevoset ottavat mittaa toisistaan kiihdytyskisassa kärry- ja monté (raviratsastus)-lähdöissä. Vasta kolmas kerta Suomessa hevosten kiihdytyskisat, nyt Porvoossa.

Nopeatempoisessa kiihdytyskisassa raviradan etusuoralla yleisön edessä

Ponit 150 metriä

Hevoset 250 metriä


Mukana Suomen ykkösrivin ammattikuskit ohjaksissa, joten luvassa huikea vauhtielämys. Kaksinkertainen ravikuningas, olympia-ajon voittaja, koko ravikansan "Sydänten Kuningas" Erikasson on lupautunt esittäytymään meille valmentajansa Bella Varjosen saattelemana.


Keppihevos-areenalla nähdään mitä upeampia keppihevosia kisailemassa ja esittämässä taitojaan. Tervetuloa mukaan kilpailemaan!


Lisäksi paljon muuta hevos- ja eläinaiheista; mm. hevosesityksiä, sympaattisia alpakoita, haliponeja, kaneja. Myyntipöytiä, hevostavara-kirppistä, puffetteja, talutusratsastusta poneilla, isompiakin hevosvoimia sekä paljon muuta mukavaa nähtävää.


Vauhtiravit on koko ravikansan ja perheiden ilmaistapahtuma
. Ota vaikka oma retkituoli tai pieni viltti nurmella istumiseen mukaasi raviradan nurmikumpukatsomoon. Haluamme tuoda Porvoon raviradan sekä hevos- & raviurheilun ja keppihevosharrastuksen tutummaksi suurelle yleisölle. Lajin jo tunteville, tulkaa kannustamaan suosikkejanne ja tapaamaan tuttuja.

Tervetuloa Porvoon Raviradalle nauttimaan vauhdin hurmasta!

Porvoon Hevosystävät – Borgå Hästvänner ry.

Tämä on alustava ohjelmaluonnos, pidätämme oikeuden muutoksiin ja päivityksiin.

Lisäinfoa FB-tapahtumasivulla Porvoon Hevosystävät / Vauhtiravit

Kaikki tiedotteet


 Etusivu     Takaisin     Tulosta