Näyttelyt Keski-Suomessa

Keski-Suomen hevosjalostusliitto järjestää Keski-Suomen alueella tamma- ja varsanäyttelyitä yhteistyössä jäsenseurojensa ja Suomen Hippoksen kanssa. Nämä tamma- ja varsanäyttelyt ovat tarkoitettu kantakirjattaville sh- ja lv- tammoille sekä 1-3-vuotiaille suomenhevosvarsoille ja 1-2- vuotiaille lämminverivarsoille.

Varsanäyttelyiden tarkoituksena on tukea kotimaista kasvatusta, toimia valistavana tilaisuutena kasvattajille ja omistajille sekä yleisölle. Näyttelyistä varsa saa puolueettoman arvostelun lisäksi runsaasti käsittelyä ja kokemusta lastauksesta, kuljetuksesta, esiintymisestä sekä vieraista hevosista. Uudet paikat tulevat myös tutuiksi.

Lue näyttely-ohjeetHevosen esittäminen näyttelyssä (pdf-tiedosto).

Katso aikaisempia tuloksia tässä!Tamma- ja varsanäyttelyitä järjestetään yhteistyössä jäsenseurojen kanssa.
Vuoden 2020 näyttelykalenterista
löytyy Keski-Suomesta seuraava:


ma 1.6.  Jyväskylä, Killerin ravirata, klo 9 alkaen.

la 3.10.
Jyväskylä, Killerin ravirata, klo 9 alkaen.

Ilmoittaminen näyttelyihin tapahtuu viimeistään kymmenen arkipäivää ennen varsinaista näyttelypäivää liiton toimistoon, yhteystiedot pääsivulla. Näyttelymaksujen y.m. hinnasto tässä!

Näyttelyn parhaalle varsalle K-S hevosenomistajat lahjoittavat loimen. Ikäluokan parhaat varsat palkitaan Biofarmin lahjoittamilla tuotepalkinnoilla. Paras esittäjä palkitaan K-S:n hevosjalostusliiton lahjoittamalla tuotepalkinnolla.

Keski-Suomen Hevosjalostusliiton näyttelyissä palkitulle keskisuomalaisessa omistuksessa olevalle vuoden parhaalle sh-varsalle lahjoitetaan ilmainen osallistumisoikeus Killerin Derbyyn, parhaalle lv-varsalle (joka on oikeutettu osallistumaan) ilmainen osallistumisoikeus Kasvattajakruunuun tai Kuopio Stakesiin.

Suomen Hippoksen toimesta maksetaan rahapalkintoja varsanäyttelyissä.


TERVETULOA NÄYTTELYYN!


 Etusivu     Takaisin     Tulosta