Näyttelyt Keski-Suomessa

Keski-Suomen hevosjalostusliitto järjestää Keski-Suomen alueella tamma- ja varsanäyttelyitä yhteistyössä jäsenseurojensa ja Suomen Hippoksen kanssa. Nämä tamma- ja varsanäyttelyt ovat tarkoitettu kantakirjattaville sh- ja lv- tammoille sekä 1-3-vuotiaille suomenhevosvarsoille ja 1-2- vuotiaille lämminverivarsoille.

Varsanäyttelyiden tarkoituksena on tukea kotimaista kasvatusta, toimia valistavana tilaisuutena kasvattajille ja omistajille sekä yleisölle. Näyttelyistä varsa saa puolueettoman arvostelun lisäksi runsaasti käsittelyä ja kokemusta lastauksesta, kuljetuksesta, esiintymisestä sekä vieraista hevosista. Uudet paikat tulevat myös tutuiksi.

Lue näyttely-ohjeetHevosen esittäminen näyttelyssä (pdf-tiedosto).
Katso aikaisempia tuloksia tässä!Tamma- ja varsanäyttelyitä järjestetään yhteistyössä jäsenseurojen kanssa.
Vuoden 2018 näyttelykalenterista
löytyy seuraava:


ma 4.6.  Jyväskylä, Killerin ravirata:  juoksijasuunnan, ratsusuunnan, ja pienhevostammat, varsat liikkeet ajaen.

ke 5.9. Jyväskylä, Killerin Kilpatallilla; ratsuhevoset ja ponit.

ke 19.9.  Hankasalmi, Varnes Hippos ravirata klo 9 alkaen.


Suomenhevosten ratsukantakirjaukset keskitetään Jyväskylän näyttelyyn, joka pidetään 4.6.Ilmoittaminen näyttelyihin tapahtuu viimeistään kymmenen arkipäivää ennen varsinaista näyttelypäivää liiton toimistoon, yhteystiedot pääsivulla. Näyttelymaksu on 30 €/varsa ja 100 €/tamma. Hinnasto tässä!


Näyttelyiden parhaat varsat ja esittäjät palkitaan. Vuoden parhaalle keskisuomalaiselle sh-varsalle Keski-Suomen Ravirata Oy lahjoittaa ilmaisen osallistumisoikeuden Killerin Derbyyn, parhaille lv-varsoille (joka on oikeutettu osallistumaan). Kasvattajakruunu lahjoittaa ilmaisen osallistumisoikeuden Kasvattajakruunuun ja Kuopion Ravirata Oy lahjoittaa ilmaisen osallistumisoikeuden Kuopio Stakesiin. Ikäluokkien parhaat varsat ja esittäjät palkitaan tuotepalkinnoilla.
Suomen Hippoksen toimesta maksetaan rahapalkintoja varsanäyttelyissä.


TERVETULOA NÄYTTELYYN!


 Etusivu     Takaisin     Tulosta