Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi Killerillä 10.9.2016

10.09.16 09:00

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi pidetään Jyväskylässä.
Paikka: Killerin ravirata, Perinneravintola (vanha katsomo, 2.krs)
Osoite: Vesangantie 24, 40630 Jyväskylä
Tilaisuuden järjestäjät: Poneista potkua nuorille -hanke & Laajavuoren Ratsukot
Aika: Lauantai 10.9.2016 klo 9-17
Kouluttaja: Saara Reinikainen

Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14-vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia. Kurssiin sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko.

Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6. Kurssille otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.

Kurssi on maksuton. Ruokailu omakustanteinen.

Sitovat ilmoittautumiset 26.8.2016 mennessä Poneista potkua nuorille -hanke Suvi Rautiainen puh. 044-9792807 tai sähköpostiosoitteeseen poneistapotkua@killeri.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat.

Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat tarkempia tietoja kurssista.

Tiedustelut: Poneista potkua nuorille -hanke, projektityöntekijä Suvi Rautiainen p. 044-9792807, suvi.rautiainen@killeri.fi.

TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN! Etusivu     Takaisin     Tulosta