Kahdet ravit peräkkäisinä päivinä

Jyväskylän Killerillä ajettiin kahdet ravit peräkkäisinä päivinä:


Perjantai-iltana Killerillä päästeltiin totoravien merkeissä ja lauantaina ponivoimat valloittivat kaviouran. Pienet lumipyryt takasivat talviset olosuhteet Poneista potkua nuorille poniraveissa. Raveissa oli kaksi russponien ja kuusi shetlanninponien lähtöä. Poneista potkua nuorille lähtö oli rajattu hitaammille shettiksille ja sen voitti Aada Salon ohjastama Zed v.d. Biezenakker ajalla 3.09,6.


B-ponien ensimmäisessä lähdössä ajettiin vauhdikkaasti ja nähtiin lupaavia kolmivuotiaita. Saara Räsänen ajoi Charizard ruunalla loppusuoralla Drömlik Diandran ja Pinja Rönnin ohi vaikka nämä olivat matkan aikana jo melkoisen etumatkan turvin turvallisen tuntuisesti lipumassa voittoon. Charizardin aika 2.16,4 on tähän aikaan vuodesta vielä ihan kelpo aika ja seitsemäs startti toi kauden kuudennen voiton. ”Harmitti vähän kun en saanut ajettua enää tänä vuonna Suomen ennätystä. Olisi ollut kiva saada se, kun se jäi meiltä muutaman kymmenyksen päähän muutama startti sitten, kun jäin silloin himmailemaan lopussa”, harmitteli Saara Räsänen ajosuorituksiaan.

Tallialueella oli Killerin ravinuorten tarjoilemaa glögiä ja pipareita ja paikalla piipahti myös joulupukki muistuttamassa joulun tulosta.Kaikki tiedotteet


 Etusivu     Takaisin     Tulosta