Näyttelykauden parhaat: Might Be Romeo, Bunkkeri ja Laaksolan Kunkku! Suomenhevoskasvattajien tukiraha maksuun lokakuun loppuun mennessä!Pohjanmaan Hevosjalostusliitto palkitsee alueensa näyttelyissä parhaiten menestyneen lv-varsan ja j-suunnan sh-varsan maksamalla varsojen osallistumismaksut Oulu Expressiin.

Lv-varsoista kauden 2018 paras on Might Be Romeo, jonka omistaa ja on kasvattanut Sari ja Mika Haapaniemi. Sh- varsoissa kilpailu komeimmasta oli tasaista Bunkkerin ja Laaksolan Kunkun välillä. Pohjanmaan Hevosjalostusliiton hallitus ratkaisi asian maksamalla molempien varsojen osallistumismaksut. Bunkkerin omistaa ja on kasvattanut Ari Vimpari ja Valtakunnallisen varsanäyttelynkin voittaneen Laaksolan Kunkun omistaa ja on kasvattanut Mirja Lehisto.

Onnittelut hevosten taustajoukoille ja toivotaan, että näemme varsat tulevaisuudessa Oulu Expressissä!


Pohjanmaan Hevosjalostusliitto maksaa tänä vuonna 10 000 euron kannustuspotin suomenhevoskasvattajille. Raha jaetaan liiton alueella vuonna 2018 syntyneiden suomenhevosvarsojen kesken. Kannustusraha maksetaan lokakuun loppuun mennessä Heppa-järjestelmässä varsakohtaisten tilitietojen mukaisesti varsalle merkitylle kasvattajalle.

Kaikki tiedotteet


 Etusivu     Takaisin     Tulosta