Osoite:

Linnunlahdentie 5

80110 JoensuuToimisto on avoinna
ma ja pe 9-15
muulloin satunnaisesti

Puhelin:

050-4417 524
Anne Taimela Sähköposti:

hevosjalostusliitto (at)

joensuunravirata.fi


Tamma- ja varsanäyttely lauantaina 15.9.2018 Joensuu raviradalla.


Ponikorttikurssi alkaa 3.8.2018 Joensuun raviradalla kello 17. Hakemukset viimeistään 27.7.2018 mennessä. Lisätietoja ja hakemuksia spostilla: hevosjalostusliitto@joensuunravirata.fiVarsojen syntymätodistukset lunastettava 31.12. mennessä

Vuonna 2018 syntyneen varsan syntymätodistus on lunastettava vuoden 2018 loppuun mennessä, jotta varsa saa kilpailuoikeuden.Varsa on tunnistettava viimeistään maaliskuun 31. päivänä syntymävuotta seuraavana vuonna.
Varsan rekisteröinti on kaksivaiheinen,ensin ilmoitetaan ja maksetaan syntymätodistus, sitten tunnistetaan


Lisätietoa täältä


Liiton toiminnanjohtaja lomailee heinäkuun. Juoksevat asiat kuten rekisteröinnit, laskutus ja sposti hoidetaan. Oikein hyvää kesää!!

Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto ry


Toimintaa jo vuodesta 1907

Hevosjalostusliittojen toimintaan kuuluu hevoskasvatuksen ja -jalostuksen edistäminen alueellaan sekä hevostalouden tunnettavuuden parantaminen.


Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliitto on yksi kuudestatoista Suomen Hippoksen alaisuudessa toimivasta hevosjalostusliitosta. Liittojen toimialaan kuuluu mm. varsojen ja tuontihevosten tunnistaminen Suomen Hippoksen rekisteriä varten, tamma- ja varsanäyttelyt, astutus- ja varsomistietojen ylläpitäminen, ajolupakurssit ja muu koulutus ja neuvonta.


Liiton toimisto sijaitsee Joensuun raviradalla tuomaritornin alakerrassa.