Nostetta ravinuorisotoimintaan Ponipowerii! -hankkeen voimin

   


Ponipowerii! -hankkeessa kehitetään ravinuorisotoimintaa ja tehdään sitä tunnetuksi monipuolisena harrastuksena, joka sopii erilaisista lähtökohdista tuleville lapsille ja nuorille. Tavoitteena on yhdistää alueen nuoria raviharrastajia ja saada harrastuksen piiriin uusia tulokkaita.

Hankkeen aikana aloitetaan ponikerhotoiminta ja ravinuorten säännölliset tapaamiset, tarjotaan ponitunteja, järjestetään leirejä ja kursseja, koulutetaan uusia nuoriso-ohjaajia ja järjestetään tapahtumia. 

Tavoitteena on luoda ravinuorisotoiminnalle vahva perusta ja hyvät käytännöt, joiden pohjalta se voi kehittyä edelleen hankkeen jälkeen.


Hanketta hallinnoi Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry ja se on saanut Varsin Hyvä ry:ltä Leader-rahoitusta EU:n maaseuturahastosta. Hankkeen kokonaisrahoitus on      59 324 euroa, josta julkisen tuen osuus on yhteensä 80%, 47 459 euroa. Hankealueeseen kuuluvat Turku, Masku, Naantali, Lieto, Kaarina, Rusko, Raisio ja Nousiainen. Hankkeen toteutusaika on 1.5.2017 - 31.12.2018. Jatkoaikaa on haettu ja saatu 31.7.2019 saakka.Ponikerho ja ravinuorisotapaamiset


Metsämäen iltaravipäivinä klo 17.00 - 19.00 raviradalla, ravien välillä sovitusti noin kerran viikossa. 

Kerho tarjoaa ponitietoa ja poniaiheista puuhaa noin 6 - 10 -vuotiaille.

Ravinuorisotapaamiset noin 11 - 18 -vuotiaille, paljon hevostietoa, tutustumista ravikilpailutoimihenkilöiden töihin, tapahtumasuunnittelua ynnä muuta.


Ponistarttitunnit


Maanantaisin ja perjantaisin Ruskolla Hepsis Teamin tallilla, Lavamäentie 392.


Tunneilla opetellaan ponien hoitamista, valjastamista ja ajamisen alkeita, ne sopivat 7 - 16-vuotiaille vasta-alkajille ja jo ponien kanssa harrastaneille. Opetus räätälöidään iän ja tason mukaan. Taitojen karttuessa on mahdollista lähteä mukaan tutustumaan raviradalla toimimiseen ponin kanssa.


Tunneille voi osallistua omalla ponilla tai ponin voi vuokrata käyttöön paikanpäältä. Ponipowerii!-hanke tarjoaa opetuksen veloituksetta.


Tiedustelut ja ilmoittautumiset starttitunneille ja kerhoon  Maret Ehrlund 044-3579573, hepsisteam@gmail.com
Tulevia tapahtumia:

25.2.        Keppihevostapahtuma, Metsämäki
18.5.        Koululaisten hevospäivä, Metsämäki
11.-13.6.  Ponileiri I, Rusko
27.-29.6.  Ponileiri II, Metsämäki
23.-27.7.  Poniajolupaleiri, Metsämäki
22.9.        Perhetapahtuma poniravien yhteydessä, Metsämäki


Löydät ajankohtaiset tapahtumat myös Varsinais-Suomen Ravinuorten sivuilta, vsravinuoret.com.


Lisätietoja hankkeesta: Riikka Mustonen 050-3043273
Kaikki tiedotteet


 Etusivu     Takaisin     Tulosta