Tallikartoitus - kysely

Hyvä Tallinomistaja,


Suomessa ei ole tällä hetkellä kattavaa ja luotettavaa tallirekisteriä, sen suuresta tarpeesta huolimatta. Tallirekisteri helpottaa informaation kulkua mm. Hevosjalostusliittojen ja tallinomistajien välillä. On erittäin tärkeää, että Hevosjalostusliitoissa olisi ajantasainen tieto alueensa talleista, niiden sijainnista ja hevosmääristä. Yhteystietorekisteri alueen talleista auttaa hevosjalostusliittoja saattamaan uutta tietoa suoraan tallinpitäjille.


Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto ry on päättänyt aloittaa tallikartoituksen tekemisen alueellaan jäsenseurojensa kanssa ja siksi lähestymmekin Teitä. Toivomme Teidän uhraavan muutaman minuutin täyttämällä seuraavan kyselyn. Toivomme Teidän myös kannustavan muita tallinomistajia vastaamaan kyselyymme, jotta kartoituksesta saadaan mahdollisimman kattava ja luotettava.


Kyselyssä annetut tiedot tulevat olemaan Varsinais-Suomen Hevosjalostusliiton omassa rekisterissä. Tämä rekisteri tulee olemaan vain Liiton, Suomen Hippos ry:n ja mahdollisesti myös Proagria Farman käytettävissä tulevissa yhteisytöhankkeissa. Tietoja ei luovuteta muualle ilman asianosaisen lupaa.


 

Kiitokset kaikille kyselyyn vastanneille!1. Tallin nimi, osoite ja puhelinnumero*
2. Tallin sähköpostiosoite
3. Tallin internetsivujen osoite
5. Tallin omistajan tiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti)*
6. Kuinka monta karsinapaikkaa tallissa on?*
7. Tallin hevosmäärä? (hevos- ja ponimäärä erikseen)*
8. Onko tallilla pihatto(ja)? (Jos vastaatte ei, siirry kysymykseen 11.)* Kyllä Ei
9. Pihattojen määrä (kpl)?
10. Pihattopaikkojen määrä?
11. Onko tallilla maneesi, harjotusravirata tai muita vastaavia fasiliteettejä?
12. Harjoitetaanko tallilla liiketoimintaa?* Kyllä Ei
13. Mitä palveluja talliyritys tarjoaa?

 Etusivu     Takaisin     Tulosta