Näyttelytoiminta 

Perniön näyttely 2011
Lautakunnan pj. Eero Perttunen mittaa Valtteri Valloitusta

Kuva Sini Tuhkunen Tamma- ja varsanäyttelyt Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen Hevosjalostusliitto järjestää Varsinais-Suomen alueella tamma- ja varsanäyttelyitä yhteistyössä Suomen Hippoksen ja jäsenseurojensa kanssa. Nämä tamma- ja varsanäyttelyt ovat tarkoitettu kantakirjattaville sh- ja lv- tammoille sekä 1-3-vuotiaille suomenhevosvarsoille ja 1-2- vuotiaille lämminverivarsoille. 

Varsanäyttelyiden tarkoituksena on tukea kotimaista kasvatusta, toimia valistavana tilaisuutena kasvattajille ja omistajille ja avartaa yleisön tietämystä. Näyttelyistä varsa saa objektiivisen arvostelun lisäksi runsaasti kokemusta esiintymisestä, lastauksesta, uusista paikoista ja vieraista hevosista. Varsa pääsee näyttelyissä myös kilpailemaan parhaan varsan palkinnosta ja sen lisäksi sillä on mahdollisuudet Suomen Hippos ry:n maksamaan rahapalkintoon. 

Kuva Sini Tuhkunen
Suomenhevosten ja lämminveristen ravihevosten näyttelypalkkiot Kuva Sini Tuhkunen


 
Näyttelyihin voi ilmoittautua Heppa-järjestelmän kautta. Ilmoittautumista varten tarvitset Oma talli-tunnukset, jotka voit tilata Suomen Hippoksesta. Ilmoittautua voit myös perinteisesti hevosjalostusliittoon, puh. 040-74 73 432 tai 02-273 0254 tai nettilomakkeellamme

Huom! Näyttelymaksukäytäntö muuttunut! Näyttelymaksu suoritettava viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä V-S hjl ry:n tilille FI03 4350 1520 0074 73. Maksut: varsat 30 e, tammat 100 e.

Kuva Sini Tuhkunen

 

Kuva Sini Tuhkunen


 

 

Edellisten näyttelykausien satoa (tuloksia ja kuvia):

 

    

 

 

 


 Etusivu     Takaisin     Tulosta